מחיקת חשבון בתבנית

מתוך האפליקציה (מיידי)

  1. נכנסים לחשבון באפליקציה או באתר.
  2. במסך הפרויקטים לוחצים על מחיקת החשבון ומאשרים.

מה נמחק

החשבון, הפרופיל, כל הפרויקטים, הסריקות, ההדמיות והקבצים, ההזמנות ובקשות הצעת המחיר. המחיקה סופית ואי אפשר לשחזר.

בלי גישה לאפליקציה

אפשר לבקש מחיקה במייל [email protected] מהכתובת הרשומה בחשבון. נמחק תוך 30 יום ונאשר במייל.

נסו בחינם